L'Aina va començar a la cuina de restaurants i hotels com els de Martin Berasategui i Casa Cámara, al País Basc; o l’Hotel Rey Don Juan Carlos i La Llàntia de Barcelona, que juntament amb el pas per les sales de restaurants i Hotels com Cal Sidro o Hotel Sant Cugat, entre d'altres, tingui l'experiència que l'ha ajudat a entendre com es gestiona, en tots els detalls, la sala d'un restaurant.
Amabilitat, perseverança i saber fer per ajudar-vos a decidir l'àpat perfecte i preocupar-se perquè tot sigui del vostre gust.
L'Isaac tenia molt clar des de petit que la cuina era la seva passió. Després de formar-se amb cuiners a l'alçada de Martín Berasategui, Santi Santamaria, Ferran Adrià o Ramón Rosas, decidí que un petit racó de Cerdanyola era el millor lloc per mostrar les seves creacions.
Creatiu, preocupat pel medi ambient i sempre buscant un equilibri entre la creativitat i la tradició, intenta que cada plat transmeti el carinyo i la passió que sent per la cuina.