Nosaltres

Qui som?

Aina Gabriel, la cara visible del Capicua...

L'Aina va començar a la cuina de restaurants i hotels com els de Martin Berasategui i Casa Cámara, al País Basc; o l’Hotel Rey Don Juan Carlos i La Llàntia de Barcelona, que juntament amb el pas per les sales de restaurants i Hotels com Cal Sidro o Hotel Sant Cugat, entre d'altres, tingui l'experiència que l'ha ajudat a entendre com es gestiona, en tots els detalls, la sala d'un restaurant. 

Amabilitat, perseverança i saber fer per ajudar-vos a decidir l'àpat perfecte i preocupar-se perquè tot sigui del vostre gust.

Isaac Gómez, el cuiner foll...  

L'Isaac tenia molt clar des de petit que la cuina era la seva passió. Després de formar-se amb cuiners a l'alçada de Martín Berasategui, Santi Santamaria, Ferran Adrià o Ramón Rosas, decidí que un petit racó de Cerdanyola era el millor lloc per mostrar les seves creacions.



Creatiu, preocupat pel medi ambient i sempre buscant un equilibri entre la creativitat i la tradició, intenta que cada plat transmeti el carinyo i la passió que sent per la cuina.

Els Capicu@s, l'equip que tot ho fa possible...

Des de sempre l'Aina i l'Isaac han pensat que sense un bon equip no hi pot haver un bon restaurant. I és per això que les persones que han ajudat a tirar endavant el Capicua ha estat gent a qui agrada el seu ofici i que vol que us sentiu com a casa, ja que vosaltres sou els protagonistes del vostre àpat.

El nostres productors

Convençuts de la importància del fet de menjar bé, des del Capicua hem pensat que us pot interessar

conèixer on comprem les nostres matèries.

Procurem treballar amb productors locals i empreses, de proximitat i que treballen de la manera més sostenible.

Gent que estima i té cura del producte tan com nosaltres.


Share by: